Het is nu inmiddels februari 2018. Jerel is op 31 januari en 1 februari gedekt door Pateaux (Indigo Blue Bergers des Bouleaux).  Pateaux voldoet aan alle eisen van de Beauceron Club om als dekreu ingezet te worden. Het is een mooie en zeer lieve hond die conflicten uit de weg gaat. Uit de echo blijkt dat Jerel drachtig is. De pups worden verwacht rond 4 april.

Mocht u interesse hebben in een pup, dan kan ik u, geheel vrijblijvend natuurlijk, op de wachtlijst zetten.

Tevens zal Jerel haar  zus Django ook gedekt gaan worden, in week 13, Ook door een mooie reu met een heel lief karakter, zie voor gegevens beauceron.nl


In BelgiĆ« is Lucy(Graciene) gedekt op 22 januari 2018, Ze is een kind uit Dara's eerste nest. Heeft al 1 nest gehad.Voor informatie beauceronnoordermeersch.weebly.com.     Lucy blijkt ook opgenomen te hebben, pups worden rond 26 maart verwacht.

Het is inmiddels bekend dat alle nakomelingen van Dara en haar kinderen als zeer fijne lieve honden beschouwd worden met een super lief karakter. Alle eigenaren zijn zeer tevreden, en dat is het streven, misschien geen kampioenen qua uiterlijk, maar wel qua karakter en dat vind ik persoonlijk het belangrijkste.