Het is nu inmiddels februari 2018. Jerel is op 31 januari en 1 februari gedekt door Pateaux (Indigo Blue Bergers des Bouleaux).  Pateaux voldoet aan alle eisen van de Beauceron Club om als dekreu ingezet te worden. Het is een mooie en zeer lieve hond die conflicten uit de weg gaat. Uit de echo blijkt dat Jerel drachtig is. De pups worden verwacht rond 4 april.

OP 1 APRIL ZIJN 11 PUPS GEBOREN, 6 TEVEN EN 5 REUEN. JEREL IS HEEL ZORGZAAM. Alle pups zijn gereserveerd.

Jango, de zus van Jerel is gedekt op 31 maart, ook door een mooie reu met een heel lief karakter, zie voor gegevens beauceron.nl 

Op 31 mei is Jango bevallen van 9 pups, 3 reuen, 6 teven. Er zijn nog enkele teven beschikbaar.


In BelgiĆ« is Lucy(Graciene) gedekt op 22 januari 2018, Ze is een kind uit Dara's eerste nest. Heeft al 1 nest gehad.Voor informatie:  beauceronnoordermeersch.weebly.com.     LUCY IS OP 25 MAART BEVALLEN VAN 10 PUPS, alle pups hebben inmiddels een nieuw baasje.

Het is inmiddels bekend dat alle nakomelingen van Dara en haar kinderen als zeer fijne lieve honden beschouwd worden met een super lief karakter. Alle eigenaren zijn zeer tevreden, en dat is het streven, misschien geen kampioenen qua uiterlijk, maar wel qua karakter en dat vind ik persoonlijk het belangrijkste.